Κρουσάν με γέμιση merenda και μπανάνα

IMG_7076Υλικά

  • 1 σφολιάτα
  • 1 1/2 μπανάνες
  • Merenda
  • Για επικάλυψη ένα αυγό χτυπημένο.

Εκτέλεση

IMG_6973-horzΑνοίγουμε τη λάδοκολα και βάζουμε σε μια σειρά στη πάνω πλευρά της σφολιατας τις χοντροκομμένες μπανάνες.Απο πάνω καλύπτουμε τις μπανάνες με merenda και έπειτα κόβουμε τη σφολιατα σε μακρόστενες λωρίδες αφήνοντας μόνο το σημείο που είναι οι μπανάνες και η merenda! IMG_6988-horzΤυλιγουμε τη σφολιατα και ενωνουμε τις ακρες,έτσι θα ναι σαν να φτιάξαμε ένα στεφάνι !Με ένα πινέλο βάζουμε λίγο απ το αυγο που χτυπισαμε και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180°C για περίπου 30 λεπτά ώσπου να κόκκινισει η σφολιάτα μας ελαφρώς! IMG_7072-horzΚαι είμαστε έτοιμοι! Καλή επιτυχία!

 

φωτογραφίες : Karto Photography.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s