cup cakes *χωρίς αυγά και γάλα*

IMG_2264Υλικά

  • 1 κούπα χυμό πορτοκάλι
  • 1/2 κούπα σπορέλαιο ή ηλιέλαιο
  • 200 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 200 γρ ζάχαρη άχνη
  • λίγη κανέλα
  • 1 βανίλια
  • 1/2 Merenda

Εκτέλεση

Σε ένα μπόλ ρίχουμε το χυμό,το αλεύρι,άχνη,κανέλα,βανίλια και ανακατέυουμε καλά,έπειτα ρίχνουμε το λάδι και στο τέλος τη merenda.Ανακατέυουμε με μία μαρίζ και το μείγμα μας είναι έτοιμο!Σε μιά συσκευασία για cup cakes βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας σε κάθε τρύπα αφόυ βάλουμε αντικολλητικό χαρτί πρώτα.Ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά στους 180 βαθμούς στους πάνω κάτω.Βεβαιωθείτε οτί το σκεύος σας είναι στη μέση ακριβώς ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα!Όταν είναιι έτοιμα βγάλτε τα από τα αντικολλητικά χαρτάκια τους και στολίστε τα με άχνη και κανέλα!Για σας τους λάτρεις σοκολάτας βάλτε και λίγη merenda από πάνω και απολάυστε τα με λιγό καφέ ή φρέσκο γαλά.IMG_2254-horzΚαλή επιτυχία!

photos : Karto Photography

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s